SEO-teksten en het belang van vindbaarheid op Google

Zo’n beetje alle bedrijven hebben inmiddels een website. Het is alleen doodzonde  dat ze vaak niet (goed) gevonden worden. Aangezien het moeilijk zaken doen is met onzichtbare bedrijven, is het van belang dat u uw webteksten SEO laat schrijven. Dat bent u namelijk uitstekend vindbaar op Google. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, ofwel zoekmachine optimalisatie.

Zoekwoorden
Door de teksten op een bepaalde manier weg te zetten,’ ziet’ Google de site. Belangrijk, want als we tegenwoordig iets nodig hebben gaan we naar Google en tikken wat zoekwoorden in. Op díe woorden moet u dus gevonden worden.

Winnende combinatie
Naast een SEO geschreven tekst is de juiste techniek waar uw website op gebouwd is van belang. Dit is een vak apart. Daarom is Smeets Tekstcreaties jaren geleden al de samenwerking aangegaan met ShoutItOut Webdesign die bovendien sterk is in ontwerp en vormgeving. Dankzij deze gouden combinatie zijn al heel wat nieuwe en bestaande oogstrelende WordPress sites optimaal vindbaar in Google.

Over de prijzen voor een zoekmachine vriendelijke site doen wij niet geheimzinnig. Neem vrijblijvend contact op dan maken we een mooie fixed price, speciaal voor u.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *